pcoslife.blogg.se

2016-04-18
21:11:04

Hjälpreda

Trots att jag har hund tycker jag att det är rätt tråkigt att promenera.
Antingen så har jag en ljudbok i hörlurarna eller så njuter jag av promenaden till fullo, då oftast en längre promenader. Små "kisspromenader" är bara segt. Nu har jag i alla fall skaffat mig en fitbit charge, efter att jag mött några bekanta på gymmet som påstår att detta lilla armband ska vara så peppande. Jag har tidigare haft en vanlig fitbit flex och tyckte till en början att jag blev mer peppad till att gå.
 
Nu är jag med i olika stegtävlingar som man kan utmana sina vänner på via fitbit-appen. Riktig roligt faktiskt. Men svårt är det fortfarande, att få till alla steg. Jag har som mål att varje dag uppnå 11 000 steg. Tänker att det är ett bra riktmärke. Om inte annat så vill jag i slutet på veckan kunna ligga på snitt 11 000 steg/dag.
 
Eftersom jag har ett stillasittande jobb så tar jag tacksamt emot alla tips som ni bara kan komma på för att samla lite extra steg. Det blir så jobbigt, om jag som nu, måste gå nästan alla steg efter jobbet. Mitt senaste "hitta steg i vardagen"-tips är att gå på toan längst bort i huset där jag jobbar. Haha..lite konstigt kanske, men vad gör man inte för lite extra vardagsmotion?
 
Kommentar:
2016-06-08 @ 01:35:18
#1: alex

tycker du det är bra?

Svar: Ja, det är den. Men skulle behöva lite fler vänner på min fitbitlista. Har du också en?
pcoslife.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: