pcoslife.blogg.se

2016-09-18
21:00:27

Ultraljud

Ultraljudet gick bra. Bebis växer så det knakar...så nu behöver man inte ha stor fantasi för att se att min mage har växt...även om jag var ganska tjock innan bebis blev till. Är i vecka 18 nu...snart är bebis större än sitt änglasyskon.
2016-09-10
19:13:37

Sötsug

 
Vill egentligen bara leva på socker just nu...även om jag intellektuellt vet att det skulle vara värre än någonsin.
Sååå...jag peppar mig själv genom att kolla igenom bilder på före-och-efter. Försöker minnas att det var välmående som tog mig hit. Dit jag är idag. En välmående kropp. Inte någon som äter godis, dricker läsk och hinkar i sig annat med socker i...nej..tvärtom. Nu ska jag försöka sköta om min kropp mer än tidigare. Äta rätt. Sova mycket. Skratta, le och älska. Ta hand om mig själv och mina nära, så tar jag också hand om mitt ofödda barn. Genom att tänka på HÄLSAN.
 
2016-09-09
22:37:32

Mardrömmar

Just nu är det mycket. Tiden närmar sig till den dagen i graviditeten då vi fick veta att sonens hjärta stannat....usch. Har massa mardrömmar. Försöker tänka att det inte finns något jag kan göra. Det som händer, det händer. Men det är svårt. Försöker vara positiv. På måndag har vi ultraljud. Håll tummarna!